Milstein Hall ger en typ av utrymme som för närvarande saknas från campus: en vidöppen yta som stimulerar interaktionen mellan program och möjliggör flexibilitet över tiden. Inom Milstein Hall definieras övre plattområden inte av väggar utan av subtila manipulationer av sektionen som utlöser särskilda användningsområden: ett nedsänkt område för biblioteket, upphöjda områden för kritutrymmen och öppna utrymmen för studior – alla fyllda med ljus från fönster från golv till tak och ett takfönster. Taket på den övre plattan, synlig från tredje våningen i Sibley, Rand och Baker Lab, är en öppen plattform med utsikt över ravinen och det omgivande campus och är täckt med vegetation som blir tätare i riktning mot ravinen.

fotografi av bisexuell Matthew Carbone

Milstein Hall är avsedd som en byggnad med dolda djup: golvet på den övre plattan punkteras av det nedre plattans utbuktande tak och öppnar en rutt till de lägre nivåerna. Denna bula fortsätter att luta nedåt på båda sidor och dissekera den nedre plattan i tre områden med olika höjder och djup: lobbyn (på Rand-sidan av byggnaden), källaren, med datalaboratorier och mötesområden (i mitten) och ett 282-sits auditorium som gradvis stiger till ett dubbelhöjdsutrymme (på Sibley-sidan). Liksom den övre plattan har auditoriet fönster från golv till tak, vilket ger utsikt både in i föreläsningsteatern för förbipasserande och ut ur den för studenter. Utanför auditoriet sträcker sig den sjunkna trädgården, ett utställningsutrymme och ett torg till den centrala, kupolformade delen av Sibley Hall, förstärker dess betydelse och skapar en sammanhängande ingångssekvens från norr till AAP. Milstein Halls skyddande cantilevers, både i norr och sydost, definierar på samma sätt nya områden av det offentliga rummet och uppmuntrar nya sätt att navigera i den sammanlänkade AAP.

fotografi av Portugals Matthew Carbone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.