Milstein Hall oferă un tip de spațiu absent în prezent din campus: o întindere larg deschisă care stimulează interacțiunea programelor și permite flexibilitate în timp. În cadrul Sălii Milstein, zonele plăcii superioare sunt definite nu de pereți, ci de manipulări subtile ale secțiunii care declanșează utilizări particulare: o zonă scufundată pentru bibliotecă, zone ridicate pentru spații critice și spații deschise pentru studiouri – toate saturate cu lumină de la ferestre din podea până în tavan și o rețea de luminatoare. Acoperișul plăcii superioare, vizibil de la etajul al treilea al Sibley, Rand și Baker Lab, este o platformă deschisă cu vedere la defileu și campusul din jur și este acoperită cu vegetație care devine mai densă în direcția defileului.

fotografie realizată de Matthew carbone

Sala Milstein este concepută ca o clădire cu adâncimi ascunse: podeaua plăcii superioare este perforată de tavanul bombat al plăcii inferioare, deschizând un traseu către nivelurile inferioare. Această denivelare continuă să se înclină în jos pe ambele părți, disecând placa inferioară în trei zone cu înălțimi și adâncimi diferite: holul (pe partea Rand a clădirii), subsolul, cu laboratoare de calculatoare și zone de întâlnire (în mijloc) și un auditoriu de 282 de locuri care se ridică treptat la un spațiu cu înălțime dublă (pe partea Sibley). La fel ca placa superioară, auditoriul are ferestre din podea până în tavan, oferind vederi atât în sala de curs pentru trecători, cât și din ea pentru studenți. În afara auditoriului, grădina scufundată, un spațiu expozițional și o piață se extind până la porțiunea centrală, cupolată a Sibley Hall, consolidându-i importanța și creând o secvență de intrare coerentă din nord în aap. Consolele adăpostite de Milstein Hall, atât la nord, cât și la sud-est, definesc în mod similar noi zone ale spațiului public și încurajează noi modalități de navigare aap interconectate.

fotografie realizată de către Matthew carbone, de la 7062,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.