Milstein Hall biedt een soort ruimte die momenteel ontbreekt op de campus: een wijd open ruimte die de interactie van programma ‘ s stimuleert en flexibiliteit in de tijd mogelijk maakt. Binnen Milstein Hall ’s worden de bovenste plaatgebieden niet bepaald door muren, maar door subtiele manipulaties van de sectie die bepaalde toepassingen teweegbrengen: een verzonken gebied voor de bibliotheek, verhoogde gebieden voor crit – ruimtes en open ruimtes voor studio’ s-allemaal doordrenkt met licht van kamerhoge ramen en een raster van dakramen. Het dak van de bovenste plaat, zichtbaar vanaf de derde verdieping van Sibley, Rand en Baker Lab, is een open platform met uitzicht op de kloof en de omliggende campus, en is gerasterd met vegetatie die dichter in de richting van de kloof.

Fotografie door © Matthew Carbone

Milstein Hall is bedoeld als een gebouw met verborgen dieptes: de vloer van de bovenste plaat wordt doorboord door het uitpuilende plafond van de onderste plaat, waardoor een route naar de lagere niveaus wordt geopend. Deze hobbel blijft aan beide zijden naar beneden hellend en ontleedt de onderste plaat in drie gebieden met verschillende hoogtes en diepten: de lobby (aan de Randzijde van het gebouw), de kelder, met computerlaboratoria en vergaderruimtes (in het Midden) en een auditorium met 282 zitplaatsen dat geleidelijk opstijgt tot een ruimte met dubbele hoogte (aan de Sibley-kant). Net als de bovenste plaat heeft het auditorium kamerhoge ramen, waardoor zowel voorbijgangers als studenten uitzicht krijgen op het collegezaal. Buiten het auditorium strekken de verzonken tuin, een tentoonstellingsruimte en een plein zich uit tot het centrale, koepelvormige gedeelte van de Sibley Hall, wat het belang ervan versterkt en een samenhangende ingangssequentie creëert vanuit het noorden naar AAP. De schuilplaatsen van Milstein Hall, zowel in het noorden als in het zuidoosten, definiëren ook nieuwe gebieden van de openbare ruimte en moedigen nieuwe manieren aan om door de onderling verbonden AAP te navigeren.

fotografie door © Matthew Carbone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.