Milstein Hall gir en type plass for tiden fraværende fra campus: et vidåpent expanse som stimulerer samspillet mellom programmer og gir fleksibilitet over tid. Innenfor Milstein Hall er øvre plateområder definert ikke av vegger, men av subtile manipulasjoner av delen som utløser spesielle bruksområder: et nedsunket område for biblioteket, hevede områder for crit-rom og åpne områder for studioer-alt fylt med lys fra gulv til tak vinduer og et rutenett av takvinduer. Taket på den øvre platen, synlig fra tredje etasje I Sibley, Rand Og Baker Lab, er en åpen plattform med utsikt over kløften og den omkringliggende campus, og er gridded med vegetasjon som blir tettere i retning av kløften.

fotografi Av © Matthew Carbone

Milstein Hall er ment som en bygning med skjulte dybder: gulvet på den øvre platen er punktert av det bølgende taket på den nedre platen, og åpner en rute til de lavere nivåene. Denne bumpen fortsetter å skråne nedover på begge sider, dissekere den nedre platen i tre områder med varierende høyder og dybder: lobbyen (på Rand-siden av bygningen), kjelleren, med datarom og møteområder (i midten) og et 282-seters auditorium som gradvis stiger til en dobbel høyde (På Sibley-siden). Som den øvre platen har auditoriet gulv-til-tak-vinduer, og gir utsikt både inn i forelesningsteateret for forbipasserende og ut av det for studenter. Utenfor auditoriet strekker den sunkne hagen, et utstillingsrom og en plaza seg til Den sentrale, kuppelformede delen Av Sibley Hall, og forsterker dens betydning og skaper en sammenhengende inngangssekvens fra nord til AAP. Milstein Halls beskyttende cantilevers, både i nord og sørøst, definerer på samme måte nye områder av det offentlige rom og oppfordrer til nye måter å navigere i det sammenkoblede AAP.

fotografering av © Matthew Carbone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.