Milstein Hall tarjoaa kampukselta tällä hetkellä puuttuvan tilan tyypin: avaran Lakeuden, joka stimuloi ohjelmien vuorovaikutusta ja mahdollistaa joustavuuden ajan myötä. Milstein Hallin ylälevyalueita eivät määrittele seinät vaan hienovaraiset manipulaatiot, jotka laukaisevat erityisiä käyttötarkoituksia: kirjaston uponnut alue, korotetut alueet crit – tiloille ja studioiden avoimet tilat-kaikki täynnä valoa lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista ja kattoikkunoiden ruudukko. Ylemmän laatan katto, joka näkyy Sibleyn, Randin ja Baker Labin kolmannesta kerroksesta, on avoin tasanne, josta on näkymät rotkoon ja sitä ympäröivälle kampukselle, ja se on gridded kasvillisuuden kanssa, joka muuttuu tiheämmäksi rotkon suuntaan.

© Matthew Carbone

Milstein-sali on tarkoitettu rakennukseksi, jossa on piilosyvyyksiä: ylemmän laatan lattian puhkaisee alemman laatan pullistuva katto, joka avaa reitin alempiin tasoihin. Tämä töyssy jatkaa kaltevuuttaan alaspäin molemmin puolin ja jakaa alemman levyn kolmeen eri korkeuksiin ja syvyyksiin: aula (rakennuksen Randin puolella), kellari, jossa on tietokonelaboratorioita ja kokoustiloja (keskellä) ja 282-paikkainen auditorio, joka vähitellen nousee kaksinkertaiseen tilaan (Sibleyn puolella). Auditoriossa on ylälaatan tavoin lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, joista on näkymät sekä luentoteatteriin ohikulkijoille että siitä ulos opiskelijoille. Auditorion ulkopuolella uponnut puutarha, näyttelytila ja aukio ulottuvat Sibley Hallin keskeiseen, kupumaiseen osaan, mikä vahvistaa sen merkitystä ja luo yhtenäisen sisääntulojärjestyksen pohjoisesta AAP: hen. Milstein Hallin suojakatokset sekä pohjoisessa että kaakossa määrittelevät samalla tavalla uusia julkisen tilan alueita ja kannustavat uusiin tapoihin navigoida toisiinsa kytkeytyvässä AAP: ssa.

© Matthew Carbone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.