Milstein Hall giver en type plads, der i øjeblikket er fraværende fra campus: en bred åben vidde, der stimulerer interaktionen mellem programmer og giver fleksibilitet over tid. Inden for Milstein Halls, øvre pladeområder defineres ikke af vægge, men af subtile manipulationer af det afsnit, der udløser særlige anvendelser: et nedsænket område til biblioteket, hævede områder til kriterum og åbne rum til studier – alt sammen med lys fra gulv til loft-vinduer og et gitter af ovenlys. Taget på den øverste plade, synlig fra tredje sal i Sibley, Rand og Baker Lab, er en åben platform med udsigt over kløften og den omkringliggende campus, og er dækket af vegetation, der bliver tættere i retning af kløften.

fotografi af Peter Carbone

Milstein Hall er beregnet som en bygning med skjulte dybder: gulvet på den øverste plade punkteres af det udbulende loft på den nederste plade og åbner en rute til de lavere niveauer. Denne bump fortsætter med at skråne nedad på begge sider og dissekerer den nederste plade i tre områder med varierende højder og dybder: lobbyen (på Rand-siden af bygningen), kælderen med computerlaboratorier og mødeområder (i midten) og et auditorium med 282 sæder, der gradvist stiger til et rum med dobbelt højde (på Sibley-siden). Ligesom den øverste plade har auditoriet gulv til loft-vinduer, der giver udsigt både til forelæsningsteatret for forbipasserende og ud af det for studerende. Uden for auditoriet strækker den sunkne have, et udstillingsrum og en plads sig til den centrale, kuplede del af Sibley Hall, hvilket styrker dens betydning og skaber en sammenhængende indgangssekvens fra nord til aap. Milstein Halls beskyttende udkragninger, både mod nord og sydøst, definerer på samme måde nye områder af det offentlige rum og tilskynder til nye måder at navigere i den sammenkoblede AAP.

fotografi af Mattæus Carbone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.