Nintendo už nedrží tiskovou konferenci E3, ale je to určitě na obrovské události a plánuje předvést nové tituly. Bude vysílán předem nahraný Nintendo Direct, který představí hry Switch, které budete moci hrát do konce roku 2018. Tato sestava bude zahrnovat Super Smash Bros.Switch. Sledujte všechna oznámení z Nintendo E3 Direct na našem živém blogu.

pokud jste po více na Nintendo E3 představení, podívejte se na naše Nintendo E3 2018 hub. Máme také kompletní plán E3 2018.

článek pokračuje níže

načítání reklamy…

Tisková konference Nintendo E3 2018 (Nintendo Direct)

budeme živě blogovat celý Nintendo Direct, ale připojte se k nám trochu před níže uvedenými časy, abyste se ponořili do atmosféry před Nintendo Direct před začátkem velké události. Víme, že Smash Bros. Switch bude obsahovat, ale Nintendo učiní nějaká překvapivá oznámení? Těsně pod živým blogem najdete video Nintendo Direct E3 live stream.

  • červen 12 – 9 am PT
  • červen 12-12 pm, ET
  • červen 12-5 pm BST

doufáme, že se vám líbil náš E3 Nintendo Direct live blog a vrátí se pro více našich E3 2018 pokrytí v průběhu týdne dopředu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.