Milstein Hall poskytuje typ prostoru, který v současné době chybí v areálu: široce otevřená rozloha, která stimuluje interakci programů a umožňuje flexibilitu v průběhu času. V Milstein Hall, horní plochy desek nejsou definovány stěnami, ale jemnými manipulacemi s částí, které vyvolávají konkrétní použití: propadlý prostor pro knihovnu, vyvýšené plochy pro kritické prostory a otevřené prostory pro studia-to vše plné světla z oken od podlahy ke stropu a mřížky světlíků. Střecha horní desky, viditelné ze třetího patra Sibley, Rand a Baker Lab, je otevřená plošina s výhledem na rokli a okolní kampus, a je posetý vegetací, která se stává hustší ve směru rokle.

fotografie © Matthew Carbone

Milstein Hall je zamýšlen jako budova se skrytými hloubkami: podlaha horní desky je propíchnuta vybouleným stropem spodní desky a otevírá cestu do nižších úrovní. Tento náraz se stále svažuje dolů na obou stranách a rozděluje spodní desku na tři oblasti s různou výškou a hloubkou: lobby (na straně budovy Rand), suterén s počítačovými učebnami a konferenčními prostory (uprostřed) a hlediště s kapacitou 282 míst, které postupně stoupá do prostoru s dvojitou výškou (na straně Sibley). Stejně jako horní deska, hlediště má okna od podlahy ke stropu, poskytuje výhled jak do přednáškového divadla pro kolemjdoucí, tak z něj pro studenty. Mimo hlediště, potopená zahrada, výstavní prostor a Náměstí sahají do středu, klenutá část Sibley Hall, posílení jeho významu a vytvoření koherentní vstupní sekvence ze severu do AAP. Přístřešky Milstein Hall, jak na severu, tak na jihovýchodě, podobně definují nové oblasti veřejného prostoru a podporují nové způsoby navigace v propojeném AAP.

fotografie © Matthew Carbone

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.